Belaboring Multi-Millionaire - I Cover The Waterfront

Finn mycket att samla på

Det finns så mycket som ma kan samla på och det ger kul att det finns så många som samlar på så många olika saker. Ja det är många som samlar på filateli alltså på frimärken. Ja det är kul att man kan samla på det. Jag har faktiskt också samlat på det en gång i tiden och det var egentligt inte så mycket jag, utan jag fick ärva samlingen av min pappa som hade samlat på det.

Kul med olika typer av hobbys

Ja det finns så många olika att väja på, samlade även på suddgummin och på bokmärken. Ja det finns så mycket som jag ville samla på när jag var liten och det var så kul tyckte jag. Så när jag fick frimärkena av min pappa så var det också såklart väldigt roligt och något som var väldigt kul.
Sen blev det inte att jag fortsatte att samla så mycket men det är ändå kul att ha kvar dom. Nu så vet jag inte riktigt vad det är jag samlar på om det är något som jag samlar på? 
Men man har ju olika typer av hobbys, jag tycker det ger kul med hälsa och skönhet och kläder. Men det är väl ganska vanligt och något som dom flesta tycker är kul skulle jag tro. Ja det är i alla fall något som är roligt och som jag gärna skaffar lite mer av. Sen så tycker jag om att läsa och då blir ju det en slags hobby kan man ju säga. Ja det finns mycket som man kan hitta på och som man kan samla på.
Men det skulle vara lite kul att ta upp frimärkssamlandet igen, måst nog leta upp mat album som jag ska ha någon satan och kolla om jag kan fortsätta med det på något sätt det vore kul.